dimarts, 17 d’octubre del 2017

Composició














Aquestes 6 imatges que podem veure aquí són les més les bones d'una series de 100 imatges de tot un dia. Durant tot aquest dia, va fer molt bon temps, per això totes tenen lluminositat i estan a color. Totes i cada una d'elles estan fetes amb una camara de mobil, així que és possible que alguna no tingui molt bona resolució.

Aquestes fotografies que tenim al davant són totes simples i compleixen la llei de terços però no és molt marcat. Cada una d'elles té un punt d'atenció diferent. En la 1ªés la porta, la 2ª és el camí, més concretament el final , la 3ª són l’arbre i les fulles liles, la 4ª és la porta de metall i els arbres de fulles liles, la 5ª són les paradetes, el riu i les cases del davant de les paradetes i la 6ª el punt d’atenció és el cel i la casa. 

Totes segueixen la llei de terços encara que no es marquin molt. En la 1ª imatge predominen les línies verticals en canvi la 3ª i la 6ª tendeixen a línies horitzontals donant tranquil·litat. I en la 2ª, 4ª i 5ª predominen les línies diagonals donant la sensació de moviment. Ninguna té punts de fuga a excepció de la 2ª, 4ª i la 5ª que tenen el tenen en el final del riu, de la porta i del camí.


No hi ha simetria i podem observar que en les imatges 3,4,5,6 tenen espais buits en el cel. No hi ha ritme evident en cap de les fotos excepte la 3ª que té ritme en les fulles. Totes les imatges són molt lluminoses menys la 1ª i 6ª que la llum és més suau. En canvi les que tenen més contrastos són la 1ª, la 6ª i la 3ª amb un color complementari. Predominen els colors negres, verds i blaus. Les imatges estan saturades per la lluminositat del dia.

Aquest dia per mi expressa alegria i tranquil·litat, ja que és un dia amb molta llum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada